torstai 20. helmikuuta 2014

Saga-palmikkosukat

Tässä nyt siis ensimmäistä kertaa teen kahta sukkaa samaan aikaan! Lainasin kirjastosta Melissa Morgan Oakesin kirjan Neulo kaksi sukkaa kerralla 2, josta siis harjoittelin tämän tekniikan. Meni ihan valehtelematta ainakin puolitoista tuntia, ennen kuin hoksasin kuinka tämä tekniikka oikein toimii. Mutta kun alkuun pääsi, niin sitten kaikki sujuikin taas kuin tanssi :) Tosin, jännityksellä odotan kantapäätä.. 

 


Lankana näihin sukkiin siis on violetin sävyinen 7 Veljestä Polkka -lanka. Todella ihana lanka! Harmi vaan, kun ei ole mikään muu väri tämän vuoden mallistosta mun mieleen. Oon itse aika tarkka lankojeni värisävyistä. 

Sitten tuossa alla vielä saamiani lankoja. Oikeastaan nuo ekat on Lidlistä ostetut, kun siellä oli meneillään lankatarjoukset, eikä siis saadut. Mutta alla olevat 7 Veljestä Raita - langat olen saanut Novitalta hyvityksenä viallisesta Crystal-lanka kerästä, josta siis puuttui kokonaan paljetit. Langan taisin ostaa kolmisen vuotta sitten, ja tosiaan nyt vasta päätin ottaa puikoille. Heh, että kyllä mulla sentään jonkin verran löytyy lankaa varastosta :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti